Nous telèfons per demanar cita prèvia a totes les unitats de salut internacional de l’ICS

SALUT_internacional_triptic2013-1WL’Institut Català de la Salut (ICS) posa a disposició de la ciutadania dos únics números de telèfon per demanar dia i hora de visita a les unitats de salut internacional de l’organització, el 93 326 89 01 i el 902 111 444. Aquests telèfons, que actualment s’utilitzen per a la programació de visites als centres d’atenció primària, també oferiran ara el servei de cita prèvia per a les unitats de salut internacional, tant per demanar una visita de consell com per a l’administració de les vacunes necessàries quan es viatja a determinades destinacions.

L’ICS compta amb 9 unitats de salut internacional arreu del territori que ofereixen una àmplia cartera de serveis que inclou des del consell al viatger (informació sobre mesures preventives generals en viatges a qualsevol país o zona del món, recomanació i administració de vacunes, recomanació i prescripció de tractament preventiu per a la malària, consell i farmaciola per a viatgers, i visites urgents per a viatges no planificats), fins a l’atenció a la patologia importada després del viatge.

La unificació de la cita prèvia telefònica de salut internacional serà molt útil per donar a conèixer i facilitar l’accés a qualsevol de les unitats, que tenen diferents disponibilitats de dates i hores. D’aquesta manera, cada viatger podrà escollir a quin centre vol demanar visita, d’acord amb les seves necessitats i independentment de la seva àrea de residència.

Més informació: triptic PROSICS Catalunya 2013

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari