Nou Grup de Medicina Tropical i Salut Internacional a l’ECOPIH / e-Catalunya

imatge ecopih salut internacionalEl PROSICS Barcelona (Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut de Barcelona) té com a objectiu el treball interdisciplinari en els diferents aspectes que integren la salut internacional al nostre país. Des de la patologia tropical importada a la salut comunitària, passant pel laboratori especialitzat en malalties tropicals i l’atenció als viatgers internacionals

Els membres del PROSICS Barcelona seran els encarregats de respondre els vostres dubtes en relació a:  

§  Patologia tropical de l’adult (Dra. Begoña Treviño Maruri / Dr. Núria Serre Delcor / Dra Diana Pou Ciruelo)
§  Patologia tropical en pediatria (Dr. Antoni Soriano Arandes)
§  Atenció al Viatger i Vacunacions Internacionals (Dra. Raisa Morales Martínez / Dr. Jose Santos Santiago)

ECOPIH és una eina de comunicació entre professionals sanitaris de l’atenció primària i la hospitalària, un grup obert als professionals de la SAP Litoral de Barcelona.

e-Catalunya és el punt de trobada virtual per a comunitats formades per personal de l’administració pública autonòmica catalana i altres professionals que tenen necessitat de comunicar-se i treballar en xarxa. El projecte és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya per millorar l’eficiència en la prestació de serveis públics a la ciutadania. Gràcies a eines de col·laboració en línia poden participar, intercanviar coneixements, potenciar l’aprenentatge i col·laborar.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari