Recomanacions i destinacions

Pàgines d’interès:

Recomanacions generals:
canal salut, viatges i oci: Pàgina de la Generalitat de Catalunya on trobaràs informacions generals sobre viatges i adreces dels centres de atenció al viatger de Catalunya (en català)
viajar sano . com: guía del viajero : Pàgina d’internet avalada per la Sociedad Española de Medicina Tropical y Salud Internacional amb informació general sobre els viatges internacionals (en castellà)

Recomanacions segons la teva destinació:
viajar sano . com: pais por pais : Pàgina d’internet avalada per la Sociedad Española de Medicina Tropical y Salud Internacional amb informació detallada per països (en castellà)
CDC Atlanta: destinacions:  Pàgina del Centre de Control de Malalties d’Atlanta – EUA, amb informació detallada per països (en anglès)
OMS: destinacions:  Pàgina de la Organització Mundial de la Salud amb informació detallada per països sobre la febre groga, la malària i la ràbia (en anglès)

4 respostes a Recomanacions i destinacions

  1. Retroenllaç: T’en vas de viatge? | PROSICS Barcelona

  2. Eva Aymami Reñe ha dit:

    El 2005 vaig anara a Nicaragua i em vaig venir a vacunar al la unitat de malalties tropicals de Drassanes. Necessito saber si em van subministrar la vacuna de la Hepatitis B. Era una pràctica usual en el 2005?

  3. Georgina Lara ha dit:

    Bona tarda,

    Tenim un problema.Estem a Thailandia i ens han sortit unes ronxes vermelles per tot el cos.Estem d lluna de mel i a l’agència ens van dir que no calia vacunar-se.No ens fan mal pero cada dia que passa surten més son aplanades i roses encara que amb les hores s’estan tornant vermelles al apretar-les sembla que desapareguin però tornen a apareixer.No tenim febre només jo he tingut diarrees i molt mal de panxa,ell no.Nosé si té a veure.Tornem el diumenge.Seria convenient venir a fer un control o és normal que ens passi algo així i no ens em de preocupar?
    Gràcies.

  4. Silvia Pomés Claramunt ha dit:

    Buenas tardes,viajo a Kenia en el mes de marzo (12/03/20-30/03/20) Nairobi, Mumbassa y un safari.Les agradecería me informaran de la profilaxis de la malaria y cuál sería el antipalúdico más indicado para este viaje, posología y duración del tratamiento. Muchas gracias

Deixa un comentari