PROSICS Barcelona

El PROSICS Barcelona forma part del Programa de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut (PROSICS), aprovat a febrer de l’any 2012 pel seu consell d’administració.

El PROSICS Barcelona està en procés d’estructuració, com a conseqüència de la unió en el treball de la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional Drassanes, que treballa des de l’any 1983, i la Unitat de Patologia Tropical del servei de Malalties Infeccioses del Hospital de la Vall d’Hebron, en funcionament des de l’any 2008.

Missió:

Treballar dins l’àmbit de la Medicina Tropical i la Salut Internacional entesa com la disciplina que dóna assistència especialitzada amb un abordatge integral i interdisciplinari a les persones amb patologia tropical, que fomenta la docència i la recerca translacional, que promou el desenvolupament de la Salut Comunitària així com la implementació d’estratègies de salut pública, i que pretén millorar l’accessibilitat a una sanitat de qualitat tant al nostre país com a nivell internacional, mantenint sempre un compromís científic que fonamenti les actuacions preses.

5 respostes a PROSICS Barcelona

  1. marta ha dit:

    Caldria informar que una visita per saber si cal alguna vacuna al país on viatges costa 28€ per persona, això per potser dir-te que no et cal vacunar. Si sou dos que us apropeu prepareu-vos els 56€ que us cobraran. Procureu preguntar al metge de capçalera sobre aquestes vacunes que no us cobrarà res, o a la mútua privada, que us cobrarà la propia vacuna (si la necessiteu) però no la visita.

  2. Retroenllaç: Marxo de viatge | CAP Guineueta

  3. Agatha escoda ha dit:

    Hola, quisiera pedir una cita para medicina tropical apartir del 19nov.
    Desde q volví de. Mejico este abril, tengo picores n lapiel … Mi medico de cabecera dijo q era sRna y me recetó permetrina n pomada seguí con reacción hasta hoy .dermatología ignoran q tenga nada… Pero yo siveo ysiento. Q hay algún tipo de ácaro n mi piel.
    Vivo n baleares pero a partir del dia 19 estaré unos dias n bcn, ruego me concedan una cita. Gracias.

  4. Retroenllaç: Els paràsits del nostre entorn – cosir i repuntejar

Deixa un comentari