Estades

Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional Drassanes/Vall d’Hebron:
Es dona la possibilitat de fer pràctiques en els diferents equips de la UMTSID, seguint el programa establert per l´equip i en funció de les necessitats de la persona.

Formem part de la Unitat Docent de l’Hospital de la vall d’Hebron i col.laborem amb la Unitat Docent d’Atenció Primària de la ciutat de Barcelona i amb l’Escola d’infermeria.

Per a sol.licitar una estada:
Formulari de sol.licitut: IMP-210 
Omple el formulari i envia’l a email detallat a formulari.

Informació addicional PDF

Per a més informació: http://www.vhebron.net/docencia

OBJETIU GENERAL DE LES ROTACIONS:
Realitzar una estada en la UMTSID per conèixer l’organització, la planificació, la metodologia de treball i els recursos d’una unitat especialitzada en medicina tropical i salut internacional integrada en l’àmbit dela Atenció Primàriai emmarcada en un model de sistema sanitari europeu.

OBJETIUS ESPECÍFICS:

– Conèixer l’organització, planificació, metodologia de treball i recursos existents en la UMTSID per a la vigilància de la salut internacional i la prevenció de las patologies tropicals.

– Conèixer l’organització, planificació, metodologia de treball i recursos existents en la UMTSID per al diagnòstic de les patologies tropicals importades.

– Conèixer l’organització, planificació, metodologia de treball i recursos existents en la UMTSID per al maneig , tractament i seguiment de les patologies tropicals importades.

– Conèixer l’organització, planificació, metodologia de treball i recursos existents en la UMTSID per atendre a poblacions immigrants des de l’àmbit comunitari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s