Formar X Actuar

Títol del projecte subvencionat: Formar per a Actuar

Nom de l’entitat:
Associació Equip de Treball sobre Immigració i Salut (ETIS)
Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional Drassanes (UMTSID)

Resum del projecte: Des de l’any 2010 s’està desenvolupant aquest projecte, conjuntament amb la Unitat de Medecina Tropical I Salut Internacional Drassanes (UMTSID) i amb la col·laboració de diferents entitats sense afany de lucre. Aquest any 2011, les activitats del projecte han estat encaminades a promoure el compromís actiu de la dona immigrant en situació d’exclusió social mitjançant la seva FORMACIÓ com educadora d’iguals per a Actuar en el seu grup d’iguals promovent la salut preventiva en general i especialment del VIH/SIDA i les infeccions de transmissió sexual . Les activitats han estat desenvolupades per 2 agents comunitaris de salut (ACS) de Romania i Àfrica Sub sahariana, personal sanitari de la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional Drassanes(UMTSID) i la Unitat de Infeccions de transmissió sexual del Cap de Drassanes (ITS).

Objectius del projecte:
Objectiu general: Disminució de la vulnerabilitat de les dones immigrants residents a Catalunya mitjançant la seva formació.

Objectiu específic: Desenvolupament d’estratègies de promoció de la salut sexual preventiva entre dones immigrants en situació d’exclusió social mitjançant la seva formació com a educadores d’ iguals.

Població diana: Grups de dones immigrants residents a Catalunya amb especial vulnerabilitat: Dones amb diversos riscos davant els embarassos no desitjats, amb relacions sexuals múltiples i transitòries, treballadores del sexe comercial, parelles usuàries del sexe comercial.

Documents d’interès:
Memòria any 2011 PDF

Una resposta a Formar X Actuar

  1. Retroenllaç: Premi per a l’equip de Salut Comunitària | PROSICS Barcelona

Deixa un comentari